Fullstack Utvikler
Søknadsfrist: Søkere vurderes fortløpende

Ambio AS er en livlig og hyggelig arbeidsplass bygget på mangfold og innovasjon. Vi har et tverrfaglig miljø med ingeniører og eksperter fra flere ulike fagfelt. Vi tror på å opprettholde en uformell atmosfære der alles ideer er verdsatt og hvor det å ha det gøy på jobb er en sentral del av arbeidsdagen.  
 
Ambio Software er en av avdelingene våre og har siden 1998 utviklet og levert skybaserte software løsninger. Vi er i dag markedsleder på kulturmarkedet og leverer blant annet en Kultur App til de største kultur/konserthusene i Norge, integrert med de fleste billettsystemene i dette markedet. Vi har også utviklet et monitoreringssystem for drikkevannsprøver, besøksregistrering, kursportal og flere kundespesifikke løsninger. 

Ambio Software er et selskap med vekstplaner. Dette er en sentral rolle hvor du kan bidra og påvirke utviklingen av produkter som skaper suksess for våre kunder. Du vil komme inn i et støttende arbeidsmiljø, med hjelpsomme og hyggelige kolleger, hvor vi er en sosial gjeng som har det kjekt på jobb!
 
Vi søker nå en talentfull og motivert programvareutvikler til å bli med oss videre på reisen. Hos oss vil du få muligheten til å både videreutvikle dagens løsninger og å utvikle helt nye løsninger. Våre løsninger er bygget på ulike backend og frontend teknologier. Dette driver alle systemene og integrasjonene som vi har utviklet for kundene våre. Vi jobber agilt og driver med kontinuerlig forbedring av devops prosessene våre, det gjør hverdagen vår både spennende og utfordrende. Gjennom drift og utvikling av backend miljøet vårt vil du få både innsikt og eierskap. Innovasjonstakten skal økes og vi har klare vekstambisjoner. 

Ansvarsområder  

  • Vedlikeholde og videreutvikle eksisterende systemer og integrasjoner 
  • Planlegge og implementere skalerbare løsninger 
  • Bidra til høy oppetid og å forbedre devops rutinene  

 
Kvalifikasjoner  

  • Relevant utdanning eller solid erfaring 
  • Vi trenger folk med interesse for disse teknologiene og verktøyene:  
    Java, TypeScript/JavaScript, PHP, React/Vue, Git og enten Craft CMS eller WordPress.  

 
Personlige egenskaper  

  • Du kan forklare tekniske konsepter på en forståelig måte  
  • Du er en god problemløser 
  • Du liker å både planlegge og gjennomføre oppgaver  


Søk på stillingen
Kontakt oss for mer informasjon

Atle Svardal

Partner / Senior rådgiver

Karoline Johansen

Researcher