Security Analyst
Søknadsfrist: 26.10.2023

Green Mountain spesialiserer seg på å tilby markedsledende datasentertjenester til selskaper og organisasjoner fra hele verden. Vi driver i dag tre datasentre i Norge; SVG1-Rennesøy i Stavanger, RJU1-Rjukan og OSL1-Enebakk. I tillegg er vi nå i gang med bygging av vårt største datasenter OSL2-Hamar. Internasjonalt er vi plassert i UK, London, og snart i Tyskland. Våre datasentre er veldig energieffektive og bruker 100% fornybar kraft, noe som gjør dem til de grønneste datasentrene i verden. Vi tar sikte på å være den mest profesjonelle datasenterleverandøren i markedet, og vil ha med oss entusiastiske medarbeidere, som stadig ønsker å utvikle sin kompetanse.

Security Analyst
Green Mountain er et selskap i vekst og for å bidra til å nå våre mål søker vi nå etter en trygg og kvalitetsbevisst Security Analyst som er oppdatert på trendene innen fysisk sikkerhet. I denne stillingen vil du ha stor påvirkning og rapportere direkte til vår Security Manager.

Dette er en operativ rolle, og du vil være tett på lokasjonene i alle fag og i alle avdelinger. I denne stillingen vil du også få samarbeide med andre ressurser i et faglig og spennende miljø. Vi skal være verdensledende og oppdatert innen kvalitet og sikkerhet. Vi har høy standard på arbeidet vi skal levere og våre kunder forventer at vi leverer beste kvalitet – hver gang.

Ansvarsområde

  • Bistå våre service managers med sikkerhetsfaglig ekspertise, herunder deltagelse i kundemøter ved behov, kunderevisjoner hvor sikkerhet er i fokus samt behandling av særskilte kundekrav innen personellsikkerhet og/eller fysisk sikkerhet
  • Bidra til planlegging og budsjettering av våre aktiviteter knyttet til sikkerhet, samt delta i tilbudsprosesser knyttet til eget ansvarsområde
  • Gi råd og støtte til våre ledere knyttet til eget ansvarsområde
  • Gi råd og støtte i revisjoner knyttet til eget ansvarsområde
  • Delta i planlegging av teknisk design på våre nye siter og datasenter
  • Koordinere aktiviteter innen eget ansvarsområde knyttet til vårt personell

Kvalifikasjoner

  • Du bør ha relevant utdanning, men i denne rollen kan solid erfaring erstatte formalkompetansen.
  • Du bør ha kunnskaper om prosedyrer, og sikring av kvalitet og personell så vel som bygninger.
  • Du må ha god muntlig og skriftlig framstillingsevne på norsk og engelsk.

Personlige egenskaper

Til stillingen som Security Analyst ser vi etter deg som er faglig engasjert og interessert i å holde deg oppdatert. Du har lett for å knytte kontakter, være en god lagspiller og er en ansvarsbevisst og selvstendig rollemodell. Det vil også komme godt med om du er analytisk, strukturert og har en god gjennomføringsevne.

Vi kan tilby

Vi har et godt og inkluderende miljø, meget gode pensjons- og forsikringsordninger inkludert helse/behandlingsforsikring, samt dekker telefon, telefonabonnement og også valgfri trening inntil avtalt beløp for alle ansatte. Hos oss vil du garantert få interessante utfordringer i en fremtidsrettet bransje og i et engasjert og stimulerende miljø. Det må påregnes noe reisevirksomhet.

Vi er uformelle i hverdagen, samtidig som vi stiller høye krav til leveranser og stå-på vilje. Fleksibilitet setter vi høyt, men med det følger også ansvar. Det er viktigere at jobben blir gjort enn hvor en gjør jobben – samtidig må alle bidra til å skape et godt arbeidsmiljø og en kultur å trives i.

Vi har vårt eget «Green Academy» med ulike opplæringsprogram med muligheter for etter- og videreutdannelse. Vi skårer meget høyt på medarbeider- og kundetilfredshet, noe vi er veldig stolt av! Troverdighet og tillit er egenskaper vi setter høyt, da dette er essensen av det vi leverer. Vi mener dette er kulturen vår sammenfattet av våre verdier; Entusiasme, Kunden i fokus, Ærlighet og Kunnskap.

Du er velkommen til å ta kontakt dersom du har lyst til å høre mer – eller har spørsmål relatert til stillingen.  Kandidater intervjues og vurderes fortløpende.
 Søk på stillingen
Kontakt oss for mer informasjon

Torild Izzard Aukland

Partner / Avdelingsleder

Mariann Gjerde

Rådgiver