Senior Konsulenter / Konsulenter
Søknadsfrist: Snarest

Onix AS er et norsk programvareselskap som utvikler og tilbyr den uavhengige webportalen Onix Work, som brukes over hele verden for å administrere løfteutstyr og andre typer arbeidsutstyr. Vår løsning hjelper selskaper med å holde oversikt over status, dokumenter, inspeksjoner og vedlikehold som er lovpålagt. Vi digitaliserer arbeidsprosesser for leverandører, inspektører og brukere av arbeidsutstyr, der de kan samarbeide og dele data om eiendelene sine. Onix er den ledende leverandøren av digitalisert dokumentasjon for arbeidsutstyr i Norge og har flere store kunder i Europa og andre kontinenter. Siden oppstarten i 1996 har vi alltid strebet etter å utvikle programvare som engasjerer og øker effektiviteten for kundene våre.

Viking Venture har investert 80 millioner kroner i Onix. Dette er en milepæl i vår vekst og ekspansjon, og vi er beæret over å bli anerkjent som en ledende aktør innen programvareteknologi for løfteutstyr. Med denne anerkjennelsen vil vi fortsette vårt engasjement for å utvikle markedsledende programvare som bidrar til å forebygge ulykker og opprettholde lovpålagt overholdelse.

Onix AS er inne i en periode med betydelig vekst og skal derfor styrke organisasjonen med flere dyktige konsulenter. Vi inviterer både erfarne kandidater og nyutdannede til å bli en del av teamet vårt!

Som konsulent hos oss vil ditt hovedansvar være å rådgi våre kunder om hvordan de best kan utnytte vårt system, ONIX Work. Du vil analysere og forbedre arbeidsprosesser for å sikre at vi leverer tjenester av høyeste kvalitet.
Vi tilbyr også gode muligheter for karriereutvikling internt i selskapet.

Arbeidsoppgaver / Ansvarsområder:

 • Analysere og forbedre eksisterende forretningsprosesser for å identifisere muligheter for forenkling og automatisering.
 • Implementering av programvaren hos våre kunder. Dette spenner fra rent rutinemessige oppstartsløp til store prosjekter som strekker seg over tid.
 • Levere teknisk og praktisk ekspertise i større prosjekter for bedriftskunder av Onix Work.
 • Kontinuerlig utvikle og forbedre prosesser som optimerer ytelsen til våre tjenester.
 • Planlegge og levere konsulenttjenester, med fokus på prosjektledelse, analyse og strategisk rådgivning.
 • Sikre at mål innen kvalitet, sikkerhet og miljø blir møtt under alle faser av ditt arbeid.

Kvalifikasjoner:

 • Bachelor- eller Mastergrad i business, teknologi eller relatert felt.
 • Relevant erfaring fra B2B-markedet
 • Kunne formidle komplekst innhold på måter som fenger og skaper vilje til endring
 • Erfaring fra implementering av ERP, CRM eller EAM vil være en fordel
 • Flytende i norsk og engelsk, både skriftlig og muntlig.

Hos Onix vil du bli en del av et miljø med høy faglig ekspertise og tett samarbeid. Du vil møte dedikerte kolleger som ikke bare ønsker å se selskapet vokse, men også å feire hverandres suksess. I teamet har vi en hverdag preget av høyt tempo, humor og empati for kunder og kolleger. Vi ser etter lidenskapelige og ambisiøse kandidater som ønsker å bidra til Onix’ suksess.

Vi tilbyr gode muligheter for personlig og faglig utvikling.

Er du klar til å ta eierskap til våre ambisjoner om å ekspandere både nasjonalt og internasjonalt? Vi vil gjerne høre fra deg!

Ta kontakt med oss hvis du har spørsmål, eller ønsker å vite mer om stillingen.

Arbeidssted kan være Oslo eller Stavanger.

Vi intervjuer kandidater fortløpende, så ikke nøl med å søke!Søk på stillingen
Kontakt oss for mer informasjon

Torild Izzard Aukland

Partner / Avdelingsleder

Karoline Johansen

Researcher