Teknisk Selger
Søknadsfrist: Snarest

AIL har i over 75 år vært en trygg og pålitelig leverandør til den norske industri. Vi har gjennom årene knyttet til oss produsenter av kvalitetsprodukter og driver i hovedsak med direkte import av varer. Vi er over 40 ansette og omsatte i 2022 for nesten 140 millioner. Vår visjon er «utvikling gjennom kompetanse og tilgjengelighet for industrien», vi ønsker å skape løsninger som gjør produksjonen mer effektiv og hverdagen enklere for våre kunder. Hos oss finner du pålitelige, modige og inkluderende ansatte, som er våre kjerneverdier og er med å former oss som bedrift.

Alf I Larsen er på jakt etter en Teknisk Selger for vårt agentur for Stürmer machinen. 

Vi har mange gode kunder innen vårt agentur for Stürmer og trenger derfor en person som kan yte god service og sørge for riktige bestillinger. Du vil ha hovedansvaret for agenturet, men vil jobbe tett sammen med gode kolleger i maskinavdelingen.

Du vil jobbe fra vårt hovedkontor på Forus med å følge opp bestillinger og forespørsler. Det handler om teknisk avklaring mot både kunde og leverandør. Det vil være behov for å møte nye og gamle kunder for å avdekke problemstillinger ved bestilling av nytt utstyr. Du må derfor trives med å være ute hos kunder og tilby gode råd.

Vi kan tilby deg en spennende, utfordrende og variert jobb sammen med gode kollegaer i et godt miljø. Vi har bilordning og konkurransedyktige betingelser. Gode forsikrings- og pensjonsordninger. Noe reising må påregnes. 

Vi tror at en god forutsetning for å trives og lykkes i denne stillingen er at du er praktisk anlagt og har mekanisk/teknisk forståelse og vet at du skaper verdier ved å være ute hos kundene. Du er gjerne en person som oppnår tillit med din væremåte og etterrettelighet.

Du har gode datakunnskaper (Office og CRM) og kan formulere deg godt både på norsk og engelsk. Det er nødvendig med førerkort klasse B.

Søkere blir vurdert fortløpende.Søk på stillingen
Kontakt oss for mer informasjon

Atle Svardal

Partner / Senior rådgiver

Karoline Johansen

Researcher