Ansatte

Karoline Johansen

Karoline Johansen

Researcher


94972743

Karoline har en bachelorgrad i Organisasjonspsykologi, HR og ledelse fra Handelshøyskolen BI. Karoline har også syv års erfaring innen salg og kundeservice.

På fritiden liker hun å organisere i hjemmet sitt, strikke, være aktiv og bruker tiden sin sammen med familie og venner. Hun har også en interesse for matlaging, og liker gjerne å prøve nye ting.

Mariann Gjerde

Mariann Gjerde

Senior rådgiver


995 27 737

Mariann har 13 års erfaring med salg og kompetanseutvikling innenfor temaer som ledelse, kommunikasjon og HMS. Har internasjonal erfaring etter tre år i Kina.

Fritiden bruker hun aller helst sammen med familien sin. Setter stor pris på musikk- og matopplevelser, gjerne sammen med venner og familie.

Atle Svardal

Atle Svardal

Partner / Senior rådgiver


932 13 065

Atle har mange års leder- og salgserfaring. Han har erfaring med produkt- og forretningsutvikling, og har rekruttert fagspesialister og ledere innen både merkantile og tekniske stillinger.

Fritiden brukes som regel utendørs til padling, fjellturer og ski sammen med familie og venner.

Torild Izzard Aukland

Torild Izzard Aukland

Partner / Avdelingsleder


416 12 220

Torild har omfattende forretningserfaring innen HR-ledelse, rekruttering (offentlig og privat), kontraktsadministrasjon, anskaffelser, forretningsutvikling og over 15 års operativ erfaring fra konsulentbransjen.

Fritiden går med til familie og venner, båtturer og å lese bøker; like gjerne en god krim som kunsthistorie og vin.